Tреньорът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев говори след равенството 3:3 с бившия му отбор Хебър. "Изпуснахме победата, не успяхме да запазим преднината. Започнахме неконцентрирано мача. След 3:1 и ситуации, отменен гол, една, две, други ситуации, просто не успяхме да вкараме още голове. Позволихме на противника да направи контраатака и да изравни", започна Пенев. 

"Има го и това. Трябва да съжаляваме за изпуснатите три точки и да си вземем точните поуки от ситуации, които не трябва да повтаряме", добави треньорът на Локо (Пд).

"Може би имаше някакво отпускане, играе се, докато съдията свири край на мача. Въпросът е ние защо сме позволили след обрат от 0:1 да не затворим мача, след 3:2 отново да не затворим срещата. Отсреща имаме противник, който също иска да вземе точка. Другият път трябва да затворим мача по-рано", каза още бившият треньор на Хебър. 

"Има детайли, които ни пречат да спечелим. Момчетата се влагат и искат да напредват, това ме радва. Всичко е наред, спокоен съм. Вървим в добра посока и нагоре", добави Пенев. 

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025