Голяма част от феновете на Локомотив (Пловдив) ще бойкотират срещата с ЦСКА, която е днес от 19:30 часа на "Лаута", научи БЛИЦ СПОРТ.

Най-запалените ултраси на "черно-белите" взеха решение да не посещават двубоя, недоволни от слабите игри на отбора напоследък. Запалянковците открито изразиха недоволството си, нахлувайки на първата тренировка на тима след срамната загуба с 0:5 от Левски, която доведе до оставката на Едуард Ераносян. От "Лаута" по грозен начин беше прогонен и легендарният Христо Колев - Бащата.  

От агитката на Локомотив са обявили, че бойкотират срещата с ЦСКА, за която странно защо не бяха пуснати в продажба билети за Трибуна "Бесика". Собственикът Христо Крушарски накарал подчинените си изобщо да не отпечатват пропуски за мястото, където се настанява агитката, тъй като бил уведомен за предстоящия бойкот. Бизнесменът дори пуснал лъжа. Когато го питали защо не се продават билети за "Бесика", той отговарял, че "имало наложено наказание" и там не трябвало да влизат фенове по време на мача с ЦСКА. А такава санкция Дисциплинарната комисия не е налагала на Локомотив.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига