Феновете на Локомотив (Пловдив) от фракцията "Бригада Пловдив" използваха официалната си страница във "Фейсбук", за да излязат с твърде остра позиция. Тя е насочена към ръководството на любимия им клуб, което според тях демонстрира "аматьорско отношение по всички нива на управлението".

Публикуваме позицията на "Бригада Пловдив":

"Срам!
Единствената дума, с която може да опишем чувствата ни спрямо ръководството на любимия Локомотив. До вчера в групата ни се обсъждаше да съберем средства и да купим препарати и уреди, с които клубът да поддържа трибуните, днес виждаме за пореден път пълната безстопанственост и тотално нежелание да се развива Локомотив! 

Още няколко месеца и ще се навършат 2 години от завършването на Трибуна Бесика, а клубното ръководство вместо да се гордее с новия ни дом, то изглежда им тежи да вкарат ред поне в поддържането му, камо ли да се занимават с по-сериозно развитие.

Аматьорското отношение е по всички нива на управлението ни от “колажи” за социалните мрежи, до елементарна организация. Пресен пример е пропускането на знакови събития за общността ни, които не искаме дори да споменаваме, отново заради СРАМ. 

Питаме се дали изобщо някога ще видим нормално управление?!

П.П. Ние ще се организираме да стопанисаме отново нашия дом, но вашето жалко поведение никога няма да се промени".

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025