ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш беше много афектиран след отпадането на тима му от Купата на България. "Смърфовете" поведоха на Черно море във Варна, но допуснаха обрат и загубиха с 1:3.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Контролирахме играта, отбелязахме гол, но допуснахме да ни вкарат от нищото. След като ни вкараха, казах някои неща на играчите в съблекалнята, и после видях най-слабото полувреме, откакто съм треньор на Локомотив. Това ми показва, че с някои хора трябва да се работи по друг начин. Бесен съм. Локомотив е отбор с традиции, който винаги иска да е в челото", коментира недоволният Александър Томаш.

"Може би някои хора трябва да се събудят или да се разделим с тях. Не е хубаво пред цялата футболна общественост да хвърлям вина. Поемам забележките към себе си, но не може да вкарам двама централни нападатели, давам указания, а ние си я подаваме безцелно отзад. Това ми показва, че някои играчи си дават почивка. Не е проблем да загубиш, а начинът, по който се случва. Разочарован съм", продължи треньорът на "смърфовете".

"Не искам да живуркам. Ако има такива хора, нашият отбор е с традиции, който не трябва да лъкатуши. Искам да има константа и класа – хора, които да поддържат ниво. Не да изиграеш един добър мач, а после два слаби. Това показва, че не сме на това ниво, на което се надявах и очаквах. 

Не мога да поставя никаква оценка. Започнахме добре срещата, контролирахме играта, имахме ситуации. Не може да реагираме по такъв безпомощен начин. Не съм от вчера във футбола, няма как да се отклоня от пътя, но може би някои играчи трябва да ги отклоня от пътя", добави Томаш.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023