Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не остана доволен от играта на своя отбор при трудната победа с 2:1 над Хебър в мач от третия кръг на efbet Лига.

„Спечелихме с много сърце и характер от футболистите. Искам да ги поздравя, но не съм доволен. Влязохме по перфектен начин в мача, но вместо да го затворим, ние взехме грешните решения. За мен дузпата е фактор, който доста ще влияе. Още в трети кръг половината отбор е с картони. Противникът ни бавеше и изнервяше. Тези хора на трибуните искат да гледат атакуващ футбол, а не лежане. Афектиран съм, защото сами се вкарахме в капан. Все пак, искам да похваля футболистите“, каза наставникът на „черно-белите“ след мача.

„Добре сме, когато сме без топка, но когато владеем топката, взимаме грешни решения. Имахме ситуации за втори гол още първото полувреме, но не ги реализирахме. Противникът искаше да вкара мача в такъв ритъм. Трябваше да вкараме втори, трети гол и да решим мача. Много сме далеч от нашия облик. През седмицата имахме проблеми с хора, които не тренираха. Имаме пробелем и с новите. Надявам се през следващата седмица нещата да се решат, а също така искаме и двама нови“, добави Александър Томаш.