Треньорът на лидера Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира победата с 2:0 над Славия от десетия кръг на Еfbet Лига.

„Труден мач от психологическа гледна точка. Бях убеден какво ще предостави Славия, нищо коренно различно за тях. Изпуснахме едно полувреме, има много неща, върху които трябва да работим. Трудна победа, извоювана с характер, сърце и индивидуална класа“, коментира Томаш.

„Много работим за манталитет на победители у футболистите. Има още какво да искаме, защото не играехме по начина, по който желая. Победата е хубаво нещо, но е важно как е постигната. Резултатът не е фактор, а следствие. Работата е фактор. Доволен съм от това, което видях, но през второто полувреме“, каза още той.

„Ние сме отбор, който тепърва се изгражда. Ще играем срещу всеки за победи, накрая ще видим къде сме. Ще даваме максимума от себе си, но не искам да натоварват футболистите с очаквания. С щаба ще вземем решения как ще изглеждаме в следващия двубой", каза Томаш. 

"Ако е последен мач, ще наредя отбора пред вратата, за да станем шампиони, но в момента резултатът не е на всяка цена“, добави той. 

"Деветте поредни победи не е успех само за мен, а за целия треньорски екип, благодаря на всички", завърши Томаш.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига