Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след победата с 3:0 над Етър в първи мач от 24-ия кръг на efbet Лига само часове, след като поднови договора си с клуба до 2026 година.

„Различен мач от гледна точна на психология, събитията, които се случиха в последните месеци. Исках да избягаме от това, което правихме в началото, не можеш да промениш нещо веднага. Локомотив поема по нов път, имахме млади момчета, трябва да изграждаме отбор наново. Резултатът не отговаря на показаното на терена. Далеч сме от това, което искам да виждам. Бях длъжен да променя нещо, да взема мерки. Разпределям важността, защото още сме в играта, казах им да не мислят, а да играят“, сподели треньорът на „смърфовете“.

„С господин Крушарски сме два остри камъка, но аз знам, че съм работник и съм чужд. Това, което ни накара да продължим с екипа ми, е че виждахме, че господин Крушарски наистина много обича този отбор, тази магия държи този отбор, заедно ще берем плодовете. Когато искаш да налагаш млади футболисти, трудно гониш цели, но целта на Христо Крушарски е Локомотив да е шампион. Той иска това да стане със собствени кадри, този процес е дълъг“, завърши Александър Томаш.