Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не остана много доволен от равенството 2:2 при гостуването на Берое в мач от 29-ия кръг на efbet Лига, но похвали футболистите си за себераздаването и все пак изтъкна, че им липсва постоянство.

„Мачът започна недобре за нас. Ситуация, чиста, изиграна през средата, не реализирахме, дузпа, контузия на основен футболист. Виждате разликата – Себастиан Вия, всички искаме да налагаме млади български момчета, но явно имаме много да работим с тях. Футбол се игра. Там където свършва страхът, започват мечтите“, започна Александър Томаш.

„Разбирам емоциите във футболистите. Аз съм максималист, но не мога да не съм доволен от себераздаването на футболистите. Нямаме едно основно нещо – постоянство. Можехме да си вземем мача, ако си бяхме реализирали ситуациите, които не бяха много. Берое това, което създаде, го създаде на индивидуална класа. Опитахме, моите указания бяха, че не искам Себастиан Вия да играе с топката, но това се купува с пари. Берое има късмета да има такъв футболист, удоволствие е да го наблюдаваш", продължи наставникът на гостите.

"Познавам отбора си, познавам футболистите си. Ще искаме във всеки един мач да играем за победа. Хиксът не ни устройваше. Искахме да доставим радост на феновете, те стоят зад отбора. Всички футболисти, които са в отбора, ще им се даде шанс, да видим докъде ще стигнем“, завърши Томаш.