Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш даде мнението си след поражението с 1:2 на "Лаута" от Лудогорец. Загубата на "смърфовете" дойде след гол в 90-ата минута на бившия им футболист Диниш Алмейда.

"Горд съм с футболистите си. Изправихме се срещу отбор - виждате какви футболисти, каква скамейка, каква организация - отбор, който в последните години е най-напред организационно и финансово. Мисля обаче, че успяхме да притиснем шампиона, хегемона", започна Томаш.

"Първият гол, който допуснахме, е гол на растежа. Играхме по-различен начин. Въпреки че Лудогорец има всичко, ние имахме сърца, имахме тази прекрасна публика. Днес играхме за тях и за още един човек - искам да кажа добре дошла на Нина отново при нас в клуба. Мисля, че сме на прав път. Мисля, че след Лудогорец сме отборът, отбелязал най-много голове", каза още той.

"Добра година за нас, не ни достигат някои малки и дребни неща, но няма да се предадем. Боли в последната минута или секунда, но това е футболът, понякога е жесток. Следваме клубната политика, тук е моментът да поздравя собственика, нямаме никакви проблеми в момента, откакто той се върна, исках да го зарадваме и него, и публика, и Нина с победа, но трябва да го преглътнем този резултат. Трябва да работим върху детайли на тренировките, не мога да съм недоволен от футболистите, стараят се, не ни достигна да вкараме втори гол. Футболът е жесток понякога, пак казвам. Най-хубавите мачове са срещу най-добрите отбори, да израснем, да натрупаме самочувствие, мечтите започват там, където изчезне страхът", добави Томаш.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024