След като се договори в разгара на сезона с треньора на пряк конкурент в първенството, ЦСКА отсега подготвя още един удар по Локомотив (Пловдив). От "Армията" и преди да се споразумеят с Бруно Акрапович са имали апетити към друг от козовете на „черно-белите“. Става въпрос за португалеца Диниш Алмейда, който е сред водещите опции за стабилизиране на защитата на "червените", пише „Мач Телеграф“.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Миналият през Монако юношески национал може да се озове при досегашния си наставник без трансферна сума най-късно в края на сезона. Тогава изтича договорът му със "смърфовете". Именно затова ръководството на „черно-белите“ ще стартира спешни преговори за продължаване на контракта с Алмейда. Раздвижването в тази посока ще бъде форсирано, тъй като Акрапович много харесва играта на португалеца и няколко пъти го обявяваше за един от най-качествените чужденци в първенството.

Защитникът е сред най-високоплатените на „Лаута“, но със сигурност за ръководството на ЦСКА няма да е проблем да увеличи поне двойно настоящото му възнаграждение.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството