Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след равенството 2:2 с Шахтьор Донецк. 

"Играхме напълно съсредоточено в този дух, в който искам да виждам срещу силен съперник. Доволен съм от това, което показахме от първата до последната минута. Все още имаме няколко дни да работим, за да се подготвим за първия мач срещу Спартак Варна. Ще трябва да направим необходимото, за да имаме свежест. Това е най-важното, разбира се, и да запазим тази агресия и мотивация, която видях днес", започна Шимунджа. 

"Важното е да запазваме формацията си на игрището, да работим и в двете фази. Ще подобряваме свежестта, динамиката, когато това не се случва, ще страдаме, както се случваше в някои от вторите полувремена в контролите", добави той. 

"Отложените контроли не ни променят много плановете. Адаптацията е нещо важно във футбола, така че трябва да се съобразяваме с условията", каза още Шимунджа, след което бе запитан за очакваните трансфери в тима. 

"Трябва да попитате ръководството за трансфера на Каули Оливейра. За входящите трансфери отново е решение на целия клуб - когато има нещо ще го научите", завърши треньорът на Лудогорец. 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023