Капитанът на националния отбор Светослав Дяков и ПФК Лудогорец бяха почетени с благодарствени грамоти от Кирил Евтимов - главният инициатор на провелия се наскоро благотворителен турнир - “Заедно за Вики”, организиран от футболния тим на Министерството на финансите съвместно с „Футбол с кауза“. Специална грамота получи и съпругата на Дяков - Марияна, която предварително откупи предвидена за благотворителната томбола тениска “Drama Queen”, дадена ексклузивно за каузата от Владимир Ампов-Графа.

Благородната инициатива в помощ на двегодишната Виктория Георгиева, бореща се с тежкото заболяване “Морбус Хиршпрунг”, свързано с проблеми на част от дебелото и правото черво, събра до момента над 9000 лева. 

В „Заедно за Вики” се включиха футболните отбори на Лудогорец, Нефтохимик, Дунав и Локомотив (Пловдив), волейболният Нефтохимик, героите от САЩ`94 Ивайло Йорданов и Пламен Николов, настоящите национали Николай Михайлов и Светослав Дяков, футболните деятели Михаил Касабов и Валентин Михов, мениджърът Николай Жейнов, както и редица други приятели на спорта.