ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новото попълнение на Лудогорец Ивайло Чочев даде интервю за "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. "Чувствам се добре, момчетата ме приеха добре. Радвам се, че съм в най-добрия отбор в България. Имах прекрасен престой в ЦСКА 1948. Искам да благодаря на всички. Доста мачове ще имаме срещу тях. Може би ще ми е малко по-странно да играя срещу ЦСКА 1948 - срещу приятели, с които делих една съблекалня, но това е част от футбола", коментира Чочев. 

"Не ме притеснява конкуренцията. Идвам в отбор с много добри футболисти. Да се надяваме първо, че ще успеем да се представим добре в Лудогорец. За националния отбор г-н Илиан Илиев си има негово виждане. Много сме близки с Тодор и Спас (б.р. - Неделев и Делев). Приеха ме добре. Помагат ми. Спас го бъзикам, че преди 11 години помагаше в ЦСКА, сега пак", разказа националът.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"С Кирил (б.р. - Десподов) сме приятели и се чуваме. Той прави фантастичен сезон в ПАОК. С него сме добри приятели, чуваме се редовно. Радвам се за него и за това, което постига. Шегуваме се, че лошото е, че не успяхме да се засечем да играем заедно в Лудогорец", добави Чочев.

"Радващо се е, че идвам в отбор, в който са най-добрите играчи в България. Когато има конкуренция, всеки футболист дава повече от себе си. Най-голямата сила на Лудогорец е качествените футболисти. Явно са и добър колектив, но само с индивидуалност няма как да стане. Това помага и в мачове, в които играта не върви", каза още Ивайло Чочев. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!