Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе щастлив след успеха с 3:0 над ЦСКА 1948 от втория кръг на efbet Лига, но изрази опасения, че тимът се е пестил за тежкия сблъсък с Олимпиакос в Шампионска лига.  имат работа. 6 гола и 6 точки за нас в първенството, така че съм щастлив. Знам, че имаме и още повече потенциал. Засега това е достатъчно", коментира Дамбраускас.

"Не обичам подобни сравнения, но може би пестихме сили. Направихме точно толкова, колкото бе необходимо. Предстои ни тежък сблъсък с Олимпиакос, един от най-силните тимове от региона. Ще искаме да се насладим, адреналина започва да се чувства вече. Когато отидем в Атина, очаквам да се представим добре там. Най-важното е да не гледаме името на отбора, ние можем да си гледаме нашата игра. Уверен съм ,че притежаваме опит и футболисти, които са били в подобни ситуации", допълни още той. 

"Олимпиакос е шампион на Гърция, това е отбор, който може единствено да доминира. В Европа обаче нещата стоят по друг начин и мисля, че този двубой няма да бъде решен в първите 90 минути", добави литовският специалист.