"В Англия казват, че това е сблъсък за 6 точки". Любопитното изказване направи треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас след победата с 1:0 над ЦСКА. Шампионите дръпнаха на върха с 6 точки пред "армейците", които за цял мач не успяха да отправят нито един точен удар във вратата на Пламен Илиев.

"Не мисля, че следващият мач е по-малко важен. Всеки двубой е важен, щом се бориш за титлата. Свършихме работата си, сега трябва да се подобряваме. Двубоите идват един след друг. Не е лесно да заличим емоциите от днес, но имаме голяма мисия", каза Дамбраускас. 

"Беше двуостър мач. През първата част играхме точно, както искахме. През втората променихме формацията и това сработи. В атака отворихме зоните, в които искахме да играем един на един с определени футболисти. Не успяхме да вкараме втория гол. Честно казано, през втората част нямахме толкова контрол, колкото бих искал да имаме. Наистина вярвам във футболистите си. Трябва да разберете, че те се нуждаят от време. Идеите не могат да бъдат въведени в рамките на месец. Необходимо е време, няма паника. Знаем къде трябва да се подобрим и работим упорито в тази посока", завърши специалистът. 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството