ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Спас Делев се превърна в герой за Лудогорец, разписвайки се за победата с 1:0 срещу бившия си отбор ЦСКА в последния мач на "Българска армия" преди предстоящата му реконструкция. След попадението в 18-ата минута на добавеното време той и съотборниците му се радваха бурно, което доведе до грозни сцени. 

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Благодаря за наградата. Тя е изцяло заради труда на съотборниците ми, които днес се раздадоха на 100%, за да постигнем този много важен успех за нас. Дойдохме и искахме да покажем, че сме по-добрият отбор. Знаехме, че ще е много тежък мач, след като бяха напълнили стадиона. Радващо е, нека всеки мач да са пълни трибуните. Това дава импулс на всеки футболист", коментира Делев. 

"За да си в Лудогорец, значи всеки има качества. Който получи шанс, трябва да го покаже. Тук има много добри футболисти, които могат да заменят всеки. Гледахме ЦСКА, знаехме, че играят директен футбол, а ние знаехме, че сме по-добре с топката. Понякога се водиш по стила на противника. Радващото е, че успяхме да победим", каза нападателят. 

"Може би подходих малко импулсивно след гола. Цял мач имаше някакъв човек зад вратата, който ме псуваше. Исках да се израдвам и да изкарам емоцията. Не съжалявам. Toва ми е работата - трябва да вкарвам. Играл съм в ЦСКА, но това е минало. Всеки мач се боря и давам всичко от себе си за Лудогорец", обясни Спас Делев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!