Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев поздрави играчите си след обрата за успеха с 3:1 при визитата на Черно море в Каварна в среща от 6-ия кръг на Първа лига.

"Показахме характер и израстване. Играчите вече се научиха да разпределят силите си и да играят равномерно и в Европа, и в българското първенство”, сподели Дерменджиев след мача.

„Наистина е имало моменти, когато сме страдали. Това бе синдром на първата година и трудно се получаваше мотивация, но това го преживяхме и виждате, че е по-различно. Футболистите правилно разпределят силите за момента. Разбраха, че трябва да се играе и за вътрешното първенство и го правят. Винаги съм бил уверен и съм вярвал на футболистите, на клуба и отбора. Минаха доста години, в които отборът изживяваше кризи да не се играе равномерно, но ако успеем да овладеем докрай, значи отборът израства. Винаги съм казвал, че всеки един играч в Лудогорец има място в състава. Доволен съм от всички и да работиш с такава класа футболисти е много добре.“

„Кешеру е в процес на лечение, правят му маска и мисля, че състоянието му ще бъде добро. На старта е така – анализаторите казват, че Базел и ние сме конкуренти за третото място. Ние ще направим всичко, за да вземем точки. Базел е по-добър, отколкото предишните пъти, когато играхме с тях. Това е Шампионска лига и нямаме право да се оплакваме и да избираме съперници. Направихме всичко възможно България да се гордее с Лудогорец и ще играем така, че да печелим точки“, завърши наставникът на шампионите.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА 
Всичко за Първа лига
ТВ програмата на Първа професионална лига