Георги Дерменджиев определи за труден предстоящия мач на Лудогорец с Динамо (Минкс) от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Специалистът разкри и, че звездата на "орлите" Квадво Дуа е имал здравословни проблеми след завръщането му от Европейското първенство в Германия, но ще бъде в групата.

"В такива сблъсъци фаворити няма, защото те също са шампиони. Проучили сме за какво става въпрос - това е отбор, който играе малко по-директен и по-силов футбол. Мисля, че  ще бъдем възстановени за мача."

"Спас Делев е много опитен футболист. Той е изключително положителен за отбора, така че съм много доволен, че е обратно в състава. Това са трудни мачове и тук няма домакини и гости. Важното е да елиминираме противника. Предимство е за съперниците ни от Минск, защото те игрово са много по-напред от нас. Нямаме никакви оправдания и трябва да играем, за да ги елиминираме."

"Дуа имаше здравословни проблеми след европейското първенство и ще бъде в групата. Има различна нагласа за международните мачове и тези от вътрешното първенство", сподели Дерменджиев на официалната пресконференция.

Двубоят от втория предварителен кръг на Шампионска лига Лудогорец - Динамо (Минск) е в сряда (24 юли) от 21:00 часа в Разград. Реваншът е седмица по-късно в Унгария.