ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев похвали футболистите си след сладкото 1:0 над Нордселанд, което класира "орлите" за елиминациите на Лигата на конференциите.

"В такъв мач, който е по-търпелив той печели, и това го направихме ние. Лудогорец ще играе и напролет международни мачове, това беше много важно. Много съм доволен от това, че колективът е много силен и много здрав. И най-вече, че момчетата започват да играят тактически много силно", коментира Дерменджиев.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Резултатът в Турция е много голям и не можем да излезем първи в групата, но не съжалявам. За нас беше важна победата и ние си я извоювахме", добави наставникът на "орлите".

"Трябваше да има един момент на рискуване, защото нямахме друг избор. За това влязоха толкова нападатели и в крайна сметка се оказа удачно", обясни Дерменджиев.

"Предстои една добра почивка. Момчетата са почивали само шест дни през лятото и сега наистина имат малко по-голяма пауза. Нуждаят се от почивка - и психолически и физически", подчерта той.

"Бих казал, че отборът е добре. Може да се подсили някъде, но не е наложащо през зимата да се случи това. Оперираният Антон Недялков най-вероятно утре ще се прибере в България. Прогнозата е, че до два месеца ще бъде напълно готов", завърши Дерменджиев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!