Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде пресконференция преди реванша с грузинския първенец Динамо Батуми от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. След 3:1 в Разград в първия мач наставникът на „орлите“ увери, че играчите му няма да подценят реванша.

„Имаме достатъчно информация за съперника. Мисля, че Лудогорец е добре подготвен. За нас този резултат е добър турнирен, но в крайна сметка мисля, че ще имаме изключително тежък мач и ще бъдем концентрирани на 100%. Динамо е един много добър отбор. Добре контролира топката и аз мисля, че и те ще направят всичко възможно да ни пречупят, както се казва. Особено на собствен терен. Ще бъдат различен отбор от това, което бяха в Разград. Концентрирани сме около мача. Имаме входящи трансфери, вярно е. Новият не е добре подготвен, ще му трябва време и за документите също. Мисля, че ще се случи по най-добрия начин. При нас, когато се случи трансферът, тогава се разбира“, сподели Дерменджиев за утрешния мач и последното ново попълнение Агибу Камара, дошъл от Олимпиакос.

„Лично при мен няма притеснения. Домакините обаче ще са ентусиазирани от подкрепата от трибуните. Разговаряли сме с играчите, не може да има никакво подценяване на мача. Добре знаете, а и имаме достатъчно опит на много по-големи резултати, другият отбор да се класира. Трябва да сме изключително фокусирани върху играта“, каза още той.

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2023

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025