Tреньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира поражението с 0:1 от Динамо (Батуми) в Грузия. "Орлите" продължават във втория квалификационен кръг на Шампионска лига с общ резултат 3:2.

"Изиграхме два мача и продължаваме напред. Получихме ранен гол, който ни разконцентрира. Динамо (Батуми) е много добър отбор. Изобщо не е тим за подценяване. Важното е, че продължаваме напред. В такива мачове отборът израства", започна Георги Дерменджиев.

"Не са ни изненадали с нищо. Бяхме готови за това. Футболът е игра на голове, получихме ранно попадение, което обърна мача", каза още треньорът на "орлите".

„Всичко влизаше в плановете ни - и продължение, и дузпи, но в крайна сметка момчетата се справиха добре и аз ги поздравявам. Ние трябва да играем, независимо какви са условията“, продължи треньорът на Лудогорец.

„Второто полувреме около 30 минути имахме голямо преимущество. Ще анализираме играта си. Стана по трудния начин, но важното е, че се получи. Кръгът е преодолян, може да е по трудния  начин, но преминаваме напред“, завърши Дерменджиев.

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025