Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори след загубата с 1:2 от Ботев в последния кръг на първенството. "Знаете защо основните футболисти ги няма. Един мач без кой знае какви футболни достойнства, но това са много млади момчета. Исках да ги видя, да им дам самочувствие и да знаят, че са футболисти на Лудогорец“, коментира Дерменджиев пред Диема Спорт.

„Когато целите са много високи, тези момчета трябва да свикват да играят под напрежение, за да може да са в първия отбор. Ние сме от много време наясно с програмата. Има контроли, които още се оформят, защото избирам отборите. Всичко е планирано. На 9-и се събираме за старт на подготовката. После двата лагера са ясни. Искам националните състезатели да се върнат здрави и да се надяваме на добър жребий“, каза още Дерменджиев.

„Владо е с контузия и в последните мачове не го слагах да играе. Той лекува контузия, има интервенции на коляното и няма да бъде готов изобщо за турнето в Япония на националния отбор. Това, което е написано и хората, от които зависи надявам се ще влязат в положение на Лудогорец, както и ние на тях, за да може Владо Стоянов да се излекува и да направи добра подготовка", обясни специалистът.

"Имаме набелязани футболисти, но няма подписи и когато има ще обявим. Става въпрос за защитник и полузащитник. Разбрал съм се с Чунчуков. За тези млади момчета, въпреки че не взимат много голямо участие в първия отбор, е от голямо значение да тренират с тези футболисти. Те трябва да изтърпят и който успее, и има характер, ще се интегрира с отбора“, добави Георги Дерменджиев.


  Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!