ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев похвали футболистите си след победата с 4:0 над Локомотив (Пловдив) и класирането за 1/4-финалите за Купата на България. Специалистът коментира и предстоящото гостуване на ЦСКА, което се очаква с огромен интерес - в неделя от 17:45 часа.

"Доволен съм от играта на момчетата. Освен четирите гола, имахме много други възможности. На полувремето можехме да водим с много голям резултат. Остават ни два мача, а отборът влиза във форма. В Лудогорец има много добри играчи. Трябва да има компактност между тях и мисля, че това е съставът, който играе най-добре в момента. Футболистите, които влизат, също са добри. Видяхте, че смените вкараха голове", коментира Дерменджиев.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Претенции към съдиите ли? Аз никога не коментирам реферите. Мисля, че се справиха перфектно, не знам какви са били претенциите на Томаш, но не мисля, че трябва да се оправдава с тях", продължи треньорът на Лудогорец. 

Дерменджиев коментира и предстоящото гостуване на ЦСКА в неделя. "Нека има публика, това е много добре за футбола в България. Мисля, че ще бъде един нормален мач. Отиваме да играем и нека който играе по-добре, да победи", каза спецът.

"Това наистина е един тест, но ние отиваме, за да играем футбол. Искаме да зарадваме всички хора по трибуните“, добави Дерменджиев за мача на „Българска армия“.

"Чувам го от вас, няма такова нещо (б.р. - дали е обсъждано отлагането на ЦСКА - Лудогорец). Ние се готвим сериозно за мача и нека феновете бъдат сигурни - мач ще има", каза още треньорът на Лудогорец.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!