Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов бе доволен след победата с 3:1 срещу вицешампиона Локомотив (Пловдив) в първия кръг от efbet Лига. Крилото влезе като резерва и вкара едно от попаденията за шампионите, изразявайки готовност да даде каквото се изисква от него като лидер на "орлите".

„Честно казано тежък мач за нас. Радостно е, че започнахме с победа, така че да ни дойде самочувствие, готвим се за сряда. Всички сме добре физически, днес треньорът направи промени. Който и да влезе, е класен играч. Треньорът може да прави ротации. Всички се чувстваме добре физически. Ние имаме разширен състав. Всеки знае какво се изисква от него“, сподели Десподов след мача на "Лаута".

„Не мисля, че съм стартирал силно сезона. Радостно е, че вкарах и днес. Най-важното за отбора беше, че победихме. Напуснаха ни едни уникални лидери, не само много класни играчи, но и страхотни хора. Капитанската лента е огромна чест и каквото се изисква от мен като лидер на отбора ще го дам. Направихме добра контраатака при моя гол. Вандерсон ми пусна перфектен пас и не ми остана друго освен да вкарам. Трябва да сме спокойни, концентрирани и дисциплинирани, да спазваме инструкциите на треньора и всичко ще си дойде на мястото срещу Мура“, добави бившият футболист на Каляри и ЦСКА.

Efbet Лига - сезон 2021/2022