Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов заяви след победата над Малмьо с 2:1 и отпадането с общ резултат 2:3 в плейофите на Шампионската лига, че българският шампион ще израсне много след днешния двубой.

„Не достигна един гол, за да влезем в продължения. Дадохме всичко от себе си. Един гол ни раздели от евентуално класиране напред след продължения. Мисля, че горе-долу мачът беше равностоен. В началото ги натиснахме. Вкарахме бърз гол. Получихме нелеп гол, след което се върнахме в мача, но не ни достигна малко да вкараме трети. Малшанс“, каза Десподов след мача.

„Мисля, че дузпата повлия доста, за да ни вдигне. Жалко, много жалко. Бяхме много близко. Трябва да сме горди. Показахме голям дух и се борихме до последната минута. Всички се раздадохме на терена, направихме всичко възможно. Не е лесно от 0:2 да се върнеш. Един гол не ни достигна. Малмьо се затвори накрая в мача. Централните ни защитници излязоха като нападатели. Изиграха си добре картите Малмьо, забавиха и продължават“, добави българският национал.