Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви след победата с 2:0 над Локомотив (Пловдив) в мача за Суперкупата на България, че на моменти неговият отбор играе с 8-9 човека и това трябва да се промени. 

"Беше една добра контрола. Контрола, която има някакъв залог. По-различна от това, което видяхме в Австрия. За контрола е добре. Всеки го притесняват грешките в отбрана. Надявам се да не ги видим срещу Ференцварош. Надявам се, че ще вземат мерки. Трябва да има обновяване. Не може да сме най-старият отбор в Европа. На моменти играем с 8-9 човека. Това не е нормално. Може да имат желание, но това не е достатъчно. Треньорът да вземе мерки и да играят най-добрите", коментира Домусчиев. 

"Търсим играчи, които да вдигнат класата на Лудогорец, а това не е лесно. Лесно е да напазаруваш свободни агенти. Българското първенство е конкурентоспособно - Локо ни се опъна, бориха се момчетата. Техният стил е подобен на Ференцварош", продължи собственикът на Лудогорец.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Трябва ни време за напасване. Баджи вече тренира, Жоржиньо се връща. Важно е тази година да изградим силен отбор и силен колектив. Това не става от днес за утре. Може да събереш звезди и да те бие посредствен отбор. Дали ще влезем в групите на Шампионска лига и Лига Европа или пък няма да успеем, само Господ може да каже какво ще се случи. Искаме да изградим състав, който е силен в Европа. Ако го направим, няма да имаме конкуренция в България. Въобще не ме интересува кой какви играчи е взел - свободни агенти, от втора или четвърта дивизия. Гледаме си нашия отбор", добави Кирил Домусчиев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Кадри "Спортал":