Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви след победата с 2:1 над Левски, че дербито е било много нервно. Босът каза, че е очаквал по-хубав футбол днес на "Лудогорец Арена" и може би феновете са разочаровани от видяното.  

"Напрежението беше прекалено голямо, много нерви. Очаквах по-хубав футбол, но за съжаление не се получи. Не успяхме да зарадваме любителите на футбола. Много напрежение, важен мач е все пак и за двата отбора, българско първенство, съвсем друг тип е мачът", коментира Домусчиев.

"Не сме капарирали титлата, има още много мачове. Утре може да паднем от Монтана. Това е един мач, в който победителят взима три точки, няма гаранции", добави босът.

"Няма да коментирам съдиите, вие трябва да ги коментирате и да анализирате", каза Домусчиев.

"Не играхме така, както сме свикнали. Момчетата имаха желание, видях, че ближат рани. Важното е, че издържаха и се бориха мъжки. Дерменджиев и Петричев трябва да повлияят на отбора, не аз", допълни босът на шампионите.

За темата със създаването на Висша лига, Домусчиев каза: "Висшата лига е въпрос на възможности и организация. Одобряваме я. Всеки разбира от футбол, но никой не дава пари."

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!