Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков присъства на пресконференцията, която шампионите дадоха преди старта на зимната подготовка.

"Обстановката в съблекалнята винаги е била много добра. Имаме много чужденци, но езикът на футбола е един. Отношенията между футболистите на и извън терена са много добри", отчете Дяков.

"Мечтите ни са големи в Лига Европа, но ще видим докъде ще стигнем. Най-важно е първо да преодолеем следващото препятствие - ФК Копенхаген. Моята мечта е отново да сме шампиони, отново да имаме поводи за празници и луди вечери, но най-важното от всичко може би ще е отново влизане в групите на Шампионската лига. И вече излизане от групите като първи или втори отбор", пожела си националът.

"В Европа цялата обстановка е по-различна, а оттам и мотивацията. Ние обаче нямаме право да подценяваме първенството, защото и през следващия сезон отново искаме да играем в Шампионската лига", каза Дяков.

Попитан кой заслужава да е Футболист на годината в България, халфът отговори: "Който е най-заслужил, според спортните журналисти, той ще спечели наградата. Аз нямам никакви претенции в тази насока."

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига