Легендата на Лудогорец Светослав Дяков обясни защо е взел решение да си тръгне от клуба. Помощник-треньорът е огорчен, че е предпочетен Захари Сираков за временен наставник след раздялата с Георги Дерменджиев, а не той. 

Публикацията на Дяков във "Фейсбук":

"След загубата от Карабах, треньорската смяна и решението на клуба не аз да водя временно отбора, а да дойде друг човек, не бил в кухнята на първия тим, взех категоричното и ясно решение да напусна. Това е последната и основна причина. След като клуба няма доверие в мен - нямам място тук. Веднага уведомих ръководството,  но останах повече от две седмици до паузата за националните отбори, защото ръководството поиска, треньорският екип имаше нужда, имах морален ангажимент да не оставям отбора в труден момент и не исках да вкарвам допълнително напрежение точно тогава.

Благодарности на всички треньори (Анте Шимунджа, Ивайло Петев, Георги Дерменджиев и Захари Сираков) и техните щабове, че ме приеха като свой, на всички, с които работих всеки ден, от-дo, страхотни сте! Бях зареден с енергия, винаги давах всичко от себе си, бях честен и всеотдаен, наслада беше за мен!

Благодаря за подкрепата и обичта, която усещах и получавах от хората в Разград през цялото време, огромно благодаря! 

Лудогорец загуби верен войник, пожелавам успех в следващите битки!

354 мача като футболист и 94 като асистент! ЛУДОГОРЕЦ!".

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024