Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев допусна първа загуба начело на шампионите. "Орлите" записаха поражение с 0:1 от Еспаньол в третата си среща от груповата фаза на Лига Европа. "Играхме срещу много добър отбор с класни изпълнители. Имахме слаби и силни моменти. Те използваха първата ни грешка, която допуснахме. Ситуациите, които имахме пред вратата им, не ги изиграхме, както трябва, за да вкараме гол", обясни Генчев.

"Движението ни беше по-бавно. На почивката коригирахме позициите, за да изнасяме по-бързо топката. Тогава стояхме вече по-добре и ни се получаваха нещата. След като имахме пасив, прибързвахме. Играхме срещу добър отбор, който добре ни пресира и затваря празните пространства. Нормално е да се допускат грешки - никой не е застрахован", продължи специалистът.

"Стартирахме много добре, така че една загуба не променя нищо. Играем за победа и се надявам на 12 декември да продължим напред. Победата на Ференцварош над ЦСКА (Москва) може да се окаже добра за нас", завърши Генчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа