Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе разочарован след загубата с 1:3 срещу Антверпен в предпоследен мач от груповата фаза на Лига Европа. Наставникът на „орлите“ раздели на слабо и силно полувреме за неговия тим. 

„Естествено, че сме разочаровани, след като сме загубили мача, няма от какво да сме доволни. Мачът може да го разделим на две полувремена – слабо първо и по-добро второ, в което създадохме положения и изравнихме играта. Допуснахме обаче гол в момент, в който отборът беше в подем, и противникът взе преднина“, коментира Генчев.

„Не е достатъчно едно полувреме за добър резултат срещу такъв отбор. След почивката имахме две чисти ситуации и след това две много опасни контраатаки, които дори не завършихме с удар. Противникът също се справяше добре“, добави той.

„Когато загубим, аз не обичам да деля отбора на този игра слабо, този силно. Трябва да отбележим ,че противникът бе много добре организирам, много бързо реагира, след като загуби топката, като ни пресира и притискаше. Наистина през първото полувреме играхме с голямо напрежение, което е нетипично за нашия отбор. Това също допринасяше за непредизвиканите грешки“, заяви старши треньорът на Лудогорец.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа