Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев даде официалната си пресконференция пред реванша в Словения. "Орлите" гостуват на Марибор утре от 21:15 часа след 0:0 в първата среща в Разград. Българският национал Марселиньо също взе участие в пресконференцията.

"Ситуацията е доста изненадваща, нещата се развиват бързо. Треньорската смяна е нож с две остриета. Надявам се в случая резултатът да е позитивен и футболистите да са готови да дадат най-доброто от себе си във важния мач", каза Генчев. 

"Ситуацията между Марселиньо и предишния треньор беше изчистена. Надявам се, че той ще бъде готов да даде утре най-доброто от себе си. Не очаквайте точно сега да ви кажем какъв ще е подходът ни. Марибор играе като домакин, имат богат опит в европейските турнири, готови сме за всякакъв вариант - дали ще играят офанзивно, или по-дефанзивно. Готови сме да отговорим на всичко", коментира младият треньор. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Направили сме стратегия и план за мача. Дано това, което сме приготвили за утре, ни донесе успех. Притеснения нямам, нещата се развиха доста бързо. Работата, която трябваше да свършим за тези два-три дни беше доста. Нямахме време за притеснение, аз съм доста спокоен всъщност. Увереност ми дава и настройката на футболистите", продължи Генчев. 

"В първия мач Марибор наистина игра доста защитно, но те бяха с човек по-малко. Утре ще играят сигурно по-офанзивно, но както и да играят, ние имаме вариант за противодействие. Футболистите усещат какъв е моментът и се надявам утре да направят най-доброто на терена. Дали сме тренирали дузпи? Един футболист или може да ги бие, или не може. Надявам се да приключим в редовното време, с успех за нас", добави Генчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020