11-кратният шампион на България по футбол Лудогорец вдигна поредния си трофей за номер 1 в първенството в истинско шоу на своя "Хювефарма Арена".

За първи път празненствата бяха не на терена, а на централната трибуна на стадиона, което се прави, за да бъде отборът по-близо до своите фенове. Антон Недялков пръв вдигна шампионския трофей, след което всички си направиха обща снимка на терена, а купата бе занесена и до най-верните привърженици на "орлите" в трибуна "Моци".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Празникът в Разград премина с песни и танци, като не бе подмината и благотворителната инициатива за събиране на средства в подкрепа на Мартин Маринов- бивш състезател от Академията на Лудогорец. Момчето се нуждае от сериозна сума за лечение в чужбина и шампионите заедно със своите фенове ще се включат в набирането на средства.

Талантливата млада певица Даяна Гиргинова също ще пее на стадиона преди награждаването в подкрепа на нейния баща Милен Гиргинов. Мъжът, който е запален фен на Лудогорец, пострада в тежка катастрофа и се нуждае от лечение.

В чест на 11-ата титла на Лудогорец небето над Разград бе осветено от заря, а на терена се изви хоро.






снимки: Антон Узунов









снимки: lap.bg