Вижте как прогнозираха мача Кристиян Милатинов и Карина Караньотова в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен от показаното от неговите футболисти при убедителната победа с 3:0 срещу ЦСКА в дербито от петия кръг на efbet Лига. 

„Искахме да се извиним на нашите фенове. Направихме слаб мач в Астана. Без да говорим много, работихме колкото и малко време да беше и точно с такава игра и себераздаване искахме да поднесем нашето извинение. 3:0 срещу отбор като ЦСКА не е малко. Спазиха се тактическите указания, особено в защита. Лудогорец всеки един мач трябва да показва това лице. Да няма такова лъкатушене, което лично на мен не ми харесва", сподели Петев след мача.

„За наша жалост Квадво Дуа се контузи. Аз съм сигурен, че ако той беше играл с Олимпия, щяхме да продължим. Относно Руан това е момче, което работи усърдно, иска да се развива, щастлив съм, че той няма толкова тренировки, колкото мачове, а се представя добре. Аз не съм такъв човек да оценявам персонално. Аз съм отборен играч. Всеки един днес игра на изключително ниво. Аз съм щастлив от начина на игра и себераздаването“, продължи наставникът.

„Периодът е такъв, че може да минават абсолютно всякакви имена. Нормално е да се спекулират много имена – ситуацията е такава каквато видяхте днес“, каза специалистът за евентуални предстоящи трансфери.

„Ако играем по този начин, съм сигурен, че ще победим Астана. Трябва да съумеем да възстановим играчите и в четвъртък да изглеждаме по същия начин. Надявам се, че и единият и другият ще бъдат на линия. Работи се усилено за тяхното възстановяване“, каза Петев относно вратаря Серджио Падт и Доминик Янков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа