Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо коментира ситуацията с отложения двубой срещу Ботев. Той заяви, че трябва да се мисли за здравето на футболистите, а и за феновете. Треньорът сподели и притесненията си за утрешния ден.

„Вие как мислите, може ли да се играе?! Не може да се играе. Първо трябва да мислим за здравето на играчите. Трябва да помислим и за феновете, да могат да се насладят. Не е важно какво искам аз, а какви ще са условията. Моите притеснения са, че утре ще е по-лошо. Очакват се минусови температури. Мисля, че утре ще е по-опасно. “, каза Херо.

„Няма да е приятно, че се отлага програмата. Но нямаше да е логично да отложат междинния кръг, а ние да играем днес“, добави треньорът на Лудогорец пред Диема Спорт.

„Вчера отложиха мачове и в Италия. Има такива моменти. Трябва да се мисли първо за здравето на играчите. Нарушава се програмата, няма къде да тренираме. Трябва да решаваме как да излезем от ситуацията. Няма как да останем тук и да тренираме до мача в Стара Загора“, завърши Димитър Димитров.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018