Българският шампион Лудогорец приема кипърския АЕК (Ларнака) в четвърти мач от група "А" на Лига Европа. Двубоят е от 22:00 часа в Разград и ще бъде следен на живо в БЛИЦ.

Тимът на Тони Здравков ще преследва задължителна победа, за да запази шансове за класиране в елиминациите. Всеки друг резултат означава край на надеждите на българския тим .В трите си срещи до момента в групата разградчани записаха само точка - като гост на АЕК.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Треньорът на домакините Антони Здравков едва ли ще прави сериозни промени в състава си. Той не може да разчита само на трайно контузените Абел Анисе, Владислав Стоянов и Драгош Григоре. Най-вероятно на вратата ще започне Ренан, а пред него карето в защита ще бъде съставено от Сисиньо, Моци, Недялков и Натанаел. Дяков и Кампаняро ще са двамата дефанзивни полузащитници, а Марселиньо ще изпълнява ролята на плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще действат по крилата, а Кешерю ще е на върха на атаката.

Гостите идват без контузените Томас и Касес. Треньорът Андони Ираола се очаква да пусне в игра Тоньо под рамката и Катала, Гонзалес, Труьолс и Йоану в защита. Евел, Ларена и Силва ще са триото в средата на терена, а в предни позиции ще действат Тричковски, Тулемес и Тете.

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019