Отборите от школата на Лудогорец газят наред в турнира за Купата на БФС. Съставите на разградчани до 14 и до 18 години се класираха за финали, след успехи съответно над Левски и Сокол (Марково). Разградчани за пореден път доказаха, че имат най-добрата школа у нас и заслужено се борят за трофеи.

Лудогорец U18 се класира за финала на турнира за купата на БФС, след като победи с 2:0 Сокол (Марково) в мача-реванш. Двубоят се игра на изкуствения терен в комплекса "Гнездо на орли". В първия полуфинален двубой двата тима завършиха 1:1.

През първото полувреме никой от съперниците не успя да отбележи гол.

Момчетата на Тодор Живондов поведоха в 68-та минута. Красиво попадение с глава реализира Калоян Симеонов. Той получи топката на далечна греда, след  хубаво центриране на Никола Ганчев. В добавеното време влезлият като смяна Валентин Цветанов сложи точка на спора с гол за 2:0. Той засече топката от упор, след асистенция на Хидает Хюсеин.

След успеха на формацията до 18 години, Лудогорец U14 също заслужи правото да играе на финала в турнира. Момчетата на Емил Георгиев изхвърлиха от надпреварата Левски, след равенство 1:1 в мача-реванш на "Герена". Първата среща в Разград "орлетата" спечелиха с 1:0.

Първото полувреме премина при равностойна игра. Разградчани играха малко по-прибрано, но контраатакуваха при всяка възможност. Добри ситуации за попадение пропуснаха Петър Кирев на два пъти и Георги Караиванов.

В началото на второто полувреме Левски упражни натиск, който даде резултат в 45-та минута. В ситуацията преди попадението останаха съмнения за нарушение срещу бранител в зелено. Голът не притесни момчетата на Емил Георгиев и само 10 минути по-късно те изравниха. Точен бе Петър Кирев, който бе изведен очи в очи с вратаря на съперника от Никола Георгиев и технично плъзна топката в близкия ъгъл.