Pъководството на Лудогорец пусна информация за билетите за предстоящия плейофен мач с Берое (вторник, 19:45 часа), който може да се окаже шампионски за „орлите”. При победа над старозагорци, Лудогорец ще си осигури рекордната десета поредна титла у нас.

Ето какво пишат разградчани в сайта си:

„Скъпи фенове на Лудогорец,

Безкрайно сме щастливи от факта, че вашето завръщане на стадиона съвпада с исторически момент. Само една победа ни дели от десетата поредна титла. Пред всички нас се отваря уникалният шанс да я спечелим заедно срещу Берое вторник (4 май). Нека се съберем на "Хювефарма Арена" в този незабравим момент. Нека подкрепим момчетата и да спечелим заедно десетата поредна титла!

Клубът съобщава, че билетите за плейофния мач с Берое, който ще се играе във вторник (4 май) от 19,45 ч., ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък (29 април).

Входни талони за двубоя ще се продават, както следва:
29 април от 10,30 ч. до 18,00 ч. на касата на ул. "Васил Левски"
30 април от 10,30 ч. до 18,00 ч. на касата на ул. "Васил Левски"
03 май от 10,30 ч. до 18,00 ч. на касата на ул. "Васил Левски"
04 май от 10,30 ч до 19,45 ч. на касата на ул. "Васил Левски"

В деня на мача касата на сектор "Гости" отваря в 17,30 ч.

Важно! Билети за мача ще се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com/

ПФК Лудогорец напомня, че футболната среща ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки - 30% заетост на местата, спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 метра и носене на защитна маска за лице, която да покрива носа и устата.

Цените на билетите за мача с Берое са следните:
Сектор "В" 3 и 4 блок - 15 лв.
Сектор "В" 1,2,5,6 блок - 10 лв.
Трибуна "Моци - 8 лв.
Сектор "Гости" - 8 лв.

За мача с отбора от Стара Загора се продават и семейни билети.

ПФК Лудогорец напомня, че по време на мача на стадион "Хювефарма Арена" феновете трябва да сядат през една седалка, за да се спази изискването за физическа дистанция. Родител с дете или по-голямо семейство може да седнат без ограничения.

Бъди на стадиона, подкрепи "орлите"!