ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Легендарният халф на Лудогорец Светослав Дяков се завръща в клуба. Сърцатият полузащитник, който 8 години предвождаше с капитанската лента 11-кратните шампиони, влиза в щаба на Анте Шимунджа като помощник-треньор, обявиха "орлите" в официалния си сайт.

38-годишният Дяков напусна Лудогорец през 2021 г., за да се прибере в родния си Пирин (Благоевград), където завърши кариерата си на футболист, а за кратко бе и технически директор.

С екипа на разградчани Светослав Дяков има 351 официални мача във всички турнири, като е отбелязал 11 гола и е 10 пъти шампион на България. 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Той ще бъде представен официално на новата си длъжност на пресконференция в Разград, която ще се проведе на 7 януари 2023 г.

От щаба на Анте Шимунджа си тръгва бразилецът Рафаел Ферейра. Той дойде в Лудогорец през 2018 г. като анализатор в екипа на тогавашния треньор Пауло Аутори. Впоследствие Ферейра стигна до позицията помощник-треньор. 

ПФК Лудогорец благодари на Рафаел Ферейра за свършеното в клуба и му пожелава успех в кариерата занапред.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 

Легендарен капитан се завръща в Лудогорец Легендарният халф на Лудогорец Светослав Дяков се завръща в клуба. Сърцатият...

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Събота, 17 декември 2022 г.