ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Лудогорец договори привличането на аржентинския десен бек Алекс Виго от Ривър Плейт, а медиите в Гърция разкриха, че още един негов сънародник е попаднал в радара на шампиона на България. Става дума за атакуващия халф на Арис (Солун) Даниел Мансини. 

Той е на 26 години и прави много силен сезон до момента. В 15 мача в гръцкото първенство има 3 гола, като е с основна заслуга за петото място във временното класиране на тима си. 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Информацията гласи, че от Разград може да направят опит да се подсилят с Мансини, който играе зад нападателя и по дясното крило, ако се стигна до продажба на Каули Оливейра. Интерес към бразилеца има от Панатинайкос, който обаче не може да плати желаната сума от Лудогорец - 2.5 милиона евро, поради което се е насочил към унгарския плеймейкър Ласло Клайнхайслер от хърватския Осиек. 

Каули попада в трансферните планове и на южнокорейския гранд Чонбук. Азиатският клуб няма проблеми с това да извади необходимата сума за привличането на бразилеца. 

От сезон 2019/20 до момента Даниел Мансини е изиграл общо 103 шампионатни мача за Арис, в които е вкарал 11 гола. В кариерата си е носил още екипите на аржентинския Нюелс Олд Бойс, както и на френските Бордо, Тур и Оксер. Той притежава и италиански паспорт, което означава, че не заема квота за чужденец извън ЕС.

Лудогорец обаче ще има сериозна конкуренция за подписа му. Аржентинецът е силно желан от руския Краснодар, а към него интерес има от клубове от Саудитска Арабия. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК