Лудогорец официално представи наведнъж последните си три нови попълнения. Бразилците Нонато, Педро Енрике и Педро Нареси говориха пред медиите и казаха какво ги е убедило да пристигнат в България. Ето какви бяха първите им думи като футболисти на Лудогорец:

Нонато: „Искам да кажа, че съм много щастлив да съм тук. Ударно начало е да започна срещу Рома, но аз съм тук да помогна на отбора и да постигнем целите. Играл съм срещу някои от момчетата (които са били част от Лудогорец в миналото). Разговарях с Пауло Аутуори“

Педро Енрике: „Искам да благодаря за възможността, която имам. За мен е голяма чест. Да, идвам от Южна Америка, но ще се опитам да се адаптирам максимално бързо и да постигнем целите с отбора. Играл съм с някои от момчетата в Бразилия, но съм тук да отворя нова страница в моя живот. Надявам се да помогна в развиването на клубната история.

Педро Нареси: „Много съм щастлив да съм част от Лудогорец, за мен ще е голяма чест. Разговарях с някои момчета, които са били тук, за да се адаптирам максимално бързо. Познавам Вандерсон, играл съм с него. Познавам и Рик (Джонатан). Вандерсон е направил голяма история тук, има осем години. Ще ми помогне да се адаптирам максимално бързо“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа