ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Лудогорец излезе с официално обръщение след големите трусове в клуба в резултат на тежката загуба с 1:7 от датския Нордселанд в мач от Група „Н“ на Лигата на конференциите. След поражението цялото ръководство и треньорският щаб подадоха оставки.

Решението дали ще бъдат приети ще бъде взето след днешния домакински мач срещу Пирин. Част от феновете на „орлите“ категорично заявиха, че няма да стъпят на мач на тима, ако Ивайло Петев бъде уволнен.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Именно затова с днешното си обръщение към феновете от Лудогорец призовават привържениците на тима да посетят домакинския двубой срещу Пирин (20:15 часа), а освен това от 19:00 часа да подкрепят клубната формация до 19 години в мача срещу Динамо (Минск) от Младежката лига на УЕФА.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ОБРЪЩЕНИЕТО НА ЛУДОГОРЕЦ
Уважаеми фенове,
В четвъртък любимият ни отбор загуби тежко в Лигата на конференциите. 1:7 в Дания е абсолютно неприемлив резултат за всички нас, заради което поднасяме нашите извинения. Подобен провал не отговаря на името и амбициите ни в Европа. Загубата от Норрдселанд е срамна и тя може да бъде компенсирана с добро представяне в следващите мачове в Лигата на конференциите, както и в първенството, където предстои здрава битка за титлата. Любимият ни отбор няма право на повече грешки в шампионата и затова домакинският мач с Пирин днес е изключително важен. Още повече, че този отбор в предните два мача си тръгна с пълен актив точки от "Хювефарма Арена". Ние обещаваме, че ще върнем доверието ви още днес с добра игра и победа. Вярваме, че ще бъдете на "Хювефарма Арена" и ще подкрепяте отбора, както сте го правили винаги. Нека подкрепим талантите от Лудогорец U19, които в 18,00 ч. на базата "Гнездо на орли" ще се борят с Динамо (Минск) в младежката Шампионска лига.
Лудогорец никога не се предава! Клубът е над всичко! Заедно ще постигнем целите си.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!