Бившият полузащитник на Лудогорец Михаил Александров пристигна в Разград, за да гледа на живо първия плейоф между "орлите" и Марибор в спора за място в групите на Лига Европа. 

„Не мога да кажа, е съм готов на 100%, но се движа в правилната посока. Обнадежден съм. Минах през тежки моменти, но се надявам, че бъдещето ще е по-светло. Няма яснота относно това кога ще се завърна на терена и за нов отбор, не искам да бързам. Мина доста време и съм изгубил форма. Ще видим къде ще се случат нещата", коментира Александров пред Диема Спорт.

"Винаги съм бил в много добри отношения с Лудогорец, не само с футболистите, но и с ръководството на клуба. Благодарен съм, че имат такова отношение към мен, то е взаимно. Видял съм само хубаво от Лудогорец. Имал съм страхотни моменти като футболист. Надявам се да стане празник днес не само за Разград, но и за България, тъй като Лудогорец представя страната в този турнир", продължи националът.

"Марибор не е толкова лесен съперник, колкото се пише по медиите. Не мисля, че ще бъде лесно, но Лудогорец е показал, че ако играе добре, няма значение срещу кого се изправя. 2:0 е най-хубавият резултат за домакинство", добави Михаил Александров. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020