ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новото попълнение на Лудогорец Раи Насимиенто де Оливейра беше представен от спортния директор на шампионите Георги Караманджуков на пресконференция. 24-годишното бразилско крило игра за последно в Баия, където тази зима преминаха Сисиньо и Каули Оливейра. 

Лудогорец с изненадващ трансфер СНИМКА

Раи направи интересно разкритие, обяснявайки, че е дълбоко вярващ, а преди три месеца свещеник е казал на майка му, че му предстои да отиде в голям клуб и това се е сбъднало.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Искам да благодаря за даденото доверие от президента на клуба и на всички директори. От първия момент, в който пристигнахме тук, бяхме посрещнати много добре. Имам честта да бъде част от един от най-големите клубове в Европа. Откакто е в първа дивизия клубът печели 11 поредни титли и се надявам да направя щастливи феновете и всички в клуба. Също така шансът, който имам, да участвам в Европа и Шампионска лига е страхотна възможност за мен и продължение на моята кариера. Искам само да ви разкажа, че преди 3 месеца, моята майка беше в църква. Там един свещеник й каза, че след 3 месеца ще имам голям клуб. Продължавам да вярвам на Господ, че това ще бъде много голям клуб", каза Раи.

Той заяви, че е имал и други възможности, но е направил правилния избор, когато е приел предложението на Лудогорец.

„Бях 3 месеца без клуб, но това не означава, че не съм тренирал и не съм следвал режим. Трябва да поработя още малко, за да вляза в ритъм. Трябва да се адаптирам. Когато съм готов ще дам най-доброто от себе си, за да порасна в този клуб“, каза крилото.

„Знам историята на Лудогорец. Сега ще направя подробен анализ на противниците, с които ще играем в първенството. Имам достатъчно време да се запозная с българския футбол и да се адаптирам. Нашата цел е ясна на всички", допълни бразилецът, който в родината си е играл заедно с Роналдо от Левски - в Баия. Чули се само веднъж по телефона, но не са разговаряли за Лудогорец.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Представяне на Раи Насимиенто де Оливейра

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Четвъртък, 9 февруари 2023 г.