Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен след трудния успех с 2:1 срещу Арда в Кърджали в двубой от 26-ия кръг в efbet Лига.

„Слабо първо полувреме. Позволихме 4-5 контраатаки. Имаше нестабилност в нашите редици. Мога да разделя мача на две чести, през първото бяха грешките ни и по-бавната ни игра, а през второто владеехме топка и създадохме много ситуации, след които успяхме да отбележим два гола и да вземем 3-те точки, които бяха жизненоважни за нас“, започна Петев.

„От както аз съм в Лудогорец, това първо полувреме бе изпъстрено с най-много грешки. И то грешки в подаванията и бяхме мудни, с което давахме предимство на Арда да ни затваря. Доста говорихме на тази тема след изразителния си резултат. Това казах и на момчетата, думите понякога не са от такова значение и се надявам да не допускаме такова вяло първо полувреме“, каза още старши треньорът на Лудогорец.

„За нас всеки един мач е финал. Ние трябва да подходим в следващия двубой силно. Най-нормалното нещо е да се отразяват контузиите на състава. До колкото разговарях с доктора, при Дени Групер има увреден минискус, но това ще бъде възможност да други да покажат защо са в Лудогорец“, завърши Ивайло Петев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023