Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира класирането в групите на Лига Европа, което стана факт след равенството 2:2 с Марибор. Шефът в клуба от Разград каза, че не е необходимо на всяка цена да се привличат нови играчи. Петричев също съобщи, че Джоди Лукоки на този етап остава в клуба. 
"Бях сигурен и вярвах до последно, че няма как късметът да не е с нас. Доверих се на интуицията си. Днес Господ беше с Лудогорец. Ще играем в Европа поне до Коледа. Честито на всички наши привърженици, на всички в отбора. Пожелаваме си именит отбор, който да дойде в Разград", каза Петричев. 

"При нас нещата винаги стават трудно, но важното е, че стават. Не бива да се заблуждаваме. Имаме си нашите трески за дялане", коментира той. 

"Възможно е да има новини. Ще вземем футболисти само, ако сме сигурни, че ще вдигнат нивото. Не е необходимо да продължаваме със селекцията на всяка цена", поясни Петричев. 

"Когато един трансфер пропада, значи има причина", каза шефът в Лудогорец относно Джоди Лукоки, който беше гласен за продажба в Турция, но на този етап остава при "орлите".

"Станислав Генчев е кадър на Лудогорец. Възнамеряваме да го развиваме. Вярвам, че той е един от бъдещите добри български треньори. Важното е, че всички хора, които са компетентни, са единодушни какъв треньор се търси. Имаме доста работа в тази посока, но не сме си поставяли спешни срокове. Смятам, че Генчев ще може да изпълнява добре функциите, които има. Ние не трябва да бъркаме. Благодаря на Алекси Желязков, който помогна на отбора и на Станислав Генчев", завърши Петричев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020