Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след края на четвъртфинала за Купата на България, загубен с 5:6 след дузпи (0:0 в редовното време) от Левски. Петричев призна, че на „орлите“ просто не им върви в Купата на България и подчерта, че Лудогорец е бил по-добрият на терена.

„Целта на Левски очевидно беше да стигне до дузпи, където е въпрос на късмет. Аз мисля, че през цялото време доминирахме. Не знам какво показва статистиката, но Лудогорец бе по-добрият отбор на терена. Честито на Левски, желая им успех. Ние се концентрираме в шампионата.Мисля, че не ни изненадаха с нищо“, коментира Петричев.

„Футболът трябва да се уважава, Левски е достоен противник. Продължаваме да се борим с него, както и с ЦСКА и Локомотив Пловдив. В плейофите има много завързани мачове, тепърва предстоят важни сблъсъци. Аз мисля, че Лудогорец е много по-стойностният отбор, излъгаха ни, продължаваме“, заяви той.

„Неприятно е колкото всяка загуба, не знам някой да е измислил измервател за това. Би следвало да си извадим изводите“.

„Ситуацията с коронавируса не беше приятна. Беше напрегнато очакване дали сме здрави, въпреки, че аз бях убеден, че сме. Трябваше да изчакаме тестовете. Това е ненормална обстановка за един отбор. Радвам се, че момчетата издържаха. Днес те показаха, че не са притеснени от коронавируса“, сподели изпълнителният директор на Лудогорец.

„Очевидно купата не е нашият турнир. Може би трябва да заколим някакво животно, не ни върви определено“, завърши изказването си Петричев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020