Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред журналистите след мача със Славия (1:1). Той коментира новината, че Павел Върба ще застане начело на "орлите".

"Когато загубим две точки, за нас е равносилно на загуба. Не съм доволен. Не завършихме годината по възможно най-добрия начин, но предстои сега период, в който момчетата да починат, а след това да направят добра подготовка.

Преди месеци ви казах, че ще развиваме Станислав Генчев в дългосрочен план. Той е момче с изключителни качества. Ние вярваме, че има потенциал да стане един от големите български треньори. Той е в Лудогорец.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Още септември месец ви казах, че Лудогорец знае какъв треньор иска. През месеците, които минаха ние сме работили по този въпрос - активно, сериозно… Но когато има нещо официално и ние преценим, че е точният момент, ще го съобщим.

В момента сигурното нещо е, че ще развиваме и инвестираме в Станислав Генчев. Подготвяме едно обучение за него. Всичко е ясно от доста време насам", каза Петричев, който е "за" въвеждането на ВАР в родното първенство.

"Одобрявам ВАР. Защо не? Целта е да се намалят напрежението и грешките. Ако ВАР е системата, смятам, че всички биха били доволни от това нещо. Който е компетентен, нека да действа", заключи Петричев.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020