Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не скри радостта си след 13-ата поредна титла на Лудогорец в първенството и сподели, че голямата цел е класиране за групите на Шампионската лига.

“Все още се наслаждаваме. По отношение на чувството - всяка година е едно и също. Работиш през годината, трудиш се, опитваш се да правиш нещата по правилния начин. Понякога се получава, понякога не. Накрая, когато завършиш успешно, има едно особено чувство, което свързаните с процеса сме го изпитвали и не са удевлетверение, еуфория. Много са емоциите, смесени са. Предстои ни финал за Купата в сряда, който трябва да изиграем максимално добре, ако искаме да спечелим дубъл. Имаме още три мача, които трябва да изиграем за честта на Лудогорец”, сподели Петричев след победата с 3:1 над ЦСКА.

"Това е наша цел, която гоним. По-трудно става от година на година влизането в този турнир. Наскоро бяхме близо, играхме плейоф, не се получи. Аз мисля, че в Лудогорец това винаги е целта, защото ние сме опитвали вкуса на Шампионска лига и няма как да не се борим да се върнем там. Най-трудните моменти бяха загубата от Нордселанд. Спомняте си какви катаклизми имаше в клуба. Това ни даде възможност да си направим и някакви изводи. Дори съдбата ни намигна и успяхме да излезем от групата. Това беше доста тежък момент за клуба. През този сезон показахме много интересни неща, зарадвахме много нашите фенове”, добави изпълнителният директор на Лудогорец.