Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев посочи голямата цел пред тима, след като „орлите“ вдигнаха рекордната десета поредна титла на официална церемония. Той заяви, че отборът ще преследва класиране в групите на Шампионската лига.

„Изключително дълъг път извървя Лудогорец. Аз съм тук почти от началото. На всяка стъпка съм бил пряк свидетел и участник в събитията. В основата на всичко е един изключително голям труд и обичта на двамата братя Домусчиеви към футбола. Много хора се пробваха във футбола. За да имаш успех, трябва да имаш обич. Дребните детайли, важните неща като изпипаш, тогава се получава. Те от самото начало заложиха успеха с отношението си към Лудогорец“, заяви босът на шампионите.

„Не мога да отлича някоя титла. Зад всяка седи много труд. Всяка е важна сама по себе си, но първата и последната имат малко по-голяма сантиментална стойност, поне за мен. Абсолютно нашата цел е да играем в групите на Шампионска лига. Тази година не играхме добре в евротурнирите, но се надявам да се реабилитираме пред собствениците и феновете тази година“, добави Ангел Петричев. 

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството